Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Millaisia koruja voi käyttää hautajaisissa?

Hautajaiset ovat hetki, jolloin kunnioitamme ja muistelemme rakkaitamme, jotka ovat siirtyneet pois tästä elämästä. Korujen valinta hautajaisiin on tärkeää, jotta ne heijastavat tilaisuuden vakavuutta ja kunnioittavat poisnukkuneen muistoa.

Meiltä löydät seuraavia hautajaisiin sopivia koruvaihtoehtoja:

Surusydänkoru: Tämä symboloi menetettyä rakkautta ja on yleinen valinta hautajaisissa. Tarjoamme surusydänkoruja eri materiaaleista, kuten hopeasta ja lasista. Voit myös lisätä koruun edesmenneen henkilön nimen, jolloin se saa vielä henkilökohtaisemman merkityksen.

Ristiriipus: Ristiriipus on suosittu symboli kristillisissä hautajaisissa. Tarjoamme erilaisia metallisia riipuksia, kuten hopeaa ja nikkelitöntä korumetallia. Riipuksiin voi myös sisältyä koristeita tai kiviä, jotka tuovat niihin erityistä kauneutta.

Helmirannekoru: Helmirannekoru on klassinen ja tyylikäs valinta hautajaisiin. Helmet symboloivat puhtautta ja kauneutta. Tarjoamme erilaisia helmirannekoruja, jotka sopivat arvokkaaseen ja juhlavaan tilaisuuteen.

Musta tai hillitty koru: Hautajaisiin voi valita myös mustan tai hillityn värin omaavia koruja, jotka sopivat tilaisuuden vakavaan luonteeseen. Mustat korut tai esimerkiksi harmaat ja tumman siniset korut ovat yleisiä valintoja.

On tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset mieltymykset ja mahdolliset uskonnolliset perinteet koruja valittaessa hautajaisiin. Suosittelemme valitsemaan korun, joka sopii edesmenneen henkilön tahtoon ja perheen toiveisiin. Kullanvärisiä koruja ei yleisesti suositella hautajaisiin.


TÄÄLTÄ PÄÄSET MUISTOKORUIHIN: https://korupajamariansydan.fi...

TÄÄLTÄ PÄÄSET RUKOUSNAUHOIHIN: https://korupajamariansydan.fi...

Lahjakortti