Asiakaspalaute 7.6.23 "Hei! Enkelit saapuivat tänään. Ne ovat todella kauniita. Ja koko pakkaus oli niin ihana, että pienet itkut piti tirauttaa. Kiitos!"

Millaisia koruja voi käyttää hautajaisissa?

Hautajaisissa suositellaan käytettäväksi hopeanvärisiä koruja ja helmiä, jotka symboloivat puhtautta ja kunnianosoitusta. Kullanvärisiä tai värikkäitä koruja ei yleensä suositella hautajaisiin. Muistokorut, jotka on suunniteltu läheisen menettäneelle, voi käyttää hautajaisissa, muistotilaisuuksissa ja suruaikana. Hautakivikoruja voi myös käyttää hautapaikan koristelussa, ripustamalla ne esimerkiksi kukka-asetelmiin tai hautakiven päälle. Pyydettäessä sopivan pitkä ketju voidaan valita, jotta koru soveltuu haudalle ja saa ajan myötä kauniin patinoinnin. Lisäksi kädessä pidettävät rukoushelmet ovat sopiva vaihtoehto viimeiselle matkalle arkkuun laitettavaksi.

MUISTOKORUT HAUTAJAISIIN JA SURUAIKANA

Millaisia koruja voi käyttää hautajaisissa?
 Hautajaisissa voi käyttää hopeanvärisiä koruja sekä helmiä jotka symboloivat puhtautta ja kunnianosoitusta. Kullanvärisiä tai hyvin värikkäitä koruja ei suositella hautajaisiin.

Nämä muistokorut on suunniteltu läheisensä menettäneelle, muistoksi poisnukkuneesta. Muistokorua voi käyttää mm hautajaisissa ja muistotilaisuudessa ja suruaikana ja sen jälkeenkin. 

Muisto- ja surukorut löytyy täältä: https://korupajamariansydan.fi...


HAUTAKIVIKORUT

Miten muulla kuin kukilla voi koristella hautapaikkaa? Moni meistä on vienyt haudalle kukan lisäksi kynttilän tai enkelipatsaan. Haudalle voi viedä uniikin muistokorunkin. Osa näistä muistokoruistamme on syntynyt asiakkaidemme toiveista saada muistokoru haudalle. 

Tällaisen hautakivikorun voi ripustaa riippumaan esim. kukka-asetelmaan, hautakiven päälle tai muuhun esineeseen tai luonnonmukaiseen paikkaan johon se soveltuu. Pyydä silloin sopivan pitkä edullisempi ketju koruun, jonka haluat tilata haudalle koruksi. Haudalla koru patinoituu ajanmyötä ja saa luontoon soveltuvan kauniin pinnan. Viimeiselle matkalle arkkuun laitettavaksi soveltuu hyvin kädessä pidettävät rukoushelmet. Ne löytyy täältä: https://korupajamariansydan.fi...

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit