Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Miten rukousnauhaa voi käyttää riippuvuuksista irtipääsemiseen?

Rukousnauhan avulla voit löytää tukea ja voimaa pyrkiessäsi pääsemään irti riippuvuuksista, kuten tupakoinnista, shoppailusta tai pelaamisesta. Vaikka rukousnauha ei ole suora hoitomenetelmä, se voi toimia avuksi keskittymisessä ja itsetutkiskelussa.

Tässä on muutamia tapoja, joilla voit käyttää rukousnauhaa riippuvuuden voittamiseen:

  • Tietoinen läsnäolo: Käytä rukousnauhaa muistuttamaan itseäsi pysähtymään ja olemaan tietoisesti läsnä hetkessä. Kun huomaat tarpeen tupakoida, shoppailla tai pelata, ota rukousnauha käteesi ja hengitä syvään. Tarkkaile mielesi ajatuksia ja tunteita ilman arvostelua tai tuomitsemista.
  • Rukous: Käytä rukousnauhaa rukouksen apuna riippuvuuden voittamiseksi. Istu hiljaa ja keskity rukousnauhan helmiin. Toista rukouksia tai lauseita, jotka vahvistavat sinulle voimaa, itsensä hyväksymistä ja vapautumista riippuvuudesta.
  • Itsetutkiskelu ja reflektointi: Käytä rukousnauhaa hetkenä pysähtyä ja tarkastella syvempiä tuntemuksia ja tarpeita, jotka saattavat liittyä riippuvuuteen. Kysy itseltäsi kysymyksiä, kuten "Miksi haluan tupakoida/ostaa/pelata?", "Mikä on todellinen tarpeeni tämän takana?" ja "Miten voin löytää terveellisempiä tapoja täyttää tämä tarve?"
  • Yhteys ja tuki: Etsi yhteisöä ja tukea, joka voi auttaa sinua riippuvuuden voittamisessa. Osallistu tukiryhmiin, terapiaan tai keskusteluihin muiden samankaltaisten haasteiden kanssa kamppailevien ihmisten kanssa. Rukousnauha voi toimia symbolina yhteyden ja tuen hakemiselle Jumalalta.

On tärkeää huomata, että riippuvuuden voittaminen vaatii usein kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka saattaa sisältää ammattiavun, terapian tai muut hoitomuodot. Rukousnauha voi olla osa tätä kokonaisvaltaista lähestymistapaa tarjoten tukea ja voimaa matkallasi kohti riippuvuudesta vapautumista.

RUKOUSNAUHOIHIN PÄÄSEE TÄÄLTÄ: https://korupajamariansydan.fi...

Lahjakortti