Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Voimaannuttavat itsetuntokorut

Haluan jakaa teille tarinani, matkan, joka on muokannut minusta sen vahvan naisen, joka olen tänään. 

Kasvoin ankarassa ympäristössä, jossa ruumiillinen kuritus ja vaatimukset saivat minut uskomaan, että kiltteyteni määrittelee arvoni. Lapsena sairastuin syömishäiriöön, sillä äiti pakotti minut syömään enemmän kuin jaksoin - en vain oman lautaseni, vaan myös pikkusiskojeni lautaset. 

Tuo taistelu jätti jälkensä, mutta se ei ole määritellyt minua.Kautta vaikeiden kokemusten ja hyväksikäytön, olen noussut vahvempana kuin koskaan. Olen opiskellut, kasvanut ja löytänyt voiman, joka oli aina sisälläni. 

Tänään seisoin silmäkkäin menetettyjen unelmieni kanssa, menetin kävelykykyni, mutta en menettänyt tahtoani. Se, mitä olen oppinut, on, että omat voimavarat ja rakkaus itseäni kohtaan voivat auttaa minut ylittämään mitä tahansa esteitä.

Tästä voimasta ja rakkaudesta syntyi intohimoni korujen tekemiseen. Luon voimaannuttavia koruja, jotka heijastavat tarinaani ja tarjoavat toivoa muille. Jokainen koru kantaa sanomaa voimasta, itsensä rakastamisesta ja rohkeudesta olla oma itsensä. 

Tahdon jakaa nämä korut teidän kanssanne, sillä tiedän, että jokainen meistä voi tarvita tukea ja kannustusta matkallaan.Tämä on tarinani, tarina voimasta, toipumisesta ja uudesta alusta. Toivon, että voitte löytää inspiraatiota omiin taisteluihinne ja tietää, että ette ole yksin. Olemme yhdessä vahvempia.

Terveisin Terhi korupajalta.

Voimaannuttavat tekstikorut löydät täältä:https://korupajamariansydan.fi...


MITEN VOIMAANNUTTAVAT ITSETUNTO KORUT AUTTAVAT IHMISTÄ?

Voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut muistuttavat positiivisista ajatuksista:
Korut, joissa on kannustavia viestejä, voivat toimia muistutuksena positiivisista ajatuksista ja vahvistaa itseluottamusta. Kun henkilö näkee korunsa, se voi auttaa heitä muistamaan omat vahvuutensa ja saavutuksensa.

Voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut tarjoavat emotionaalista tukea:
Vaikeina hetkinä tai haasteiden keskellä kannustavat korut voivat tarjota emotionaalista tukea. Niiden näkeminen tai koskettaminen voi tuoda lohtua ja rohkaisua henkilölle.

Voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut luovat myös visuaalisen muistutuksen
:
Korut ovat näkyvä osa henkilön päivittäistä ulkonäköä. Kannustavan viestin omaava koru voi toimia visuaalisena muistutuksena henkilölle siitä, että he ovat arvokkaita ja ansaitsevat hyvää.

Voimaannuttavat tsemppikorut toimivat hyvinä keskustelunavaajina
:
Koru, jossa on kannustava viesti, voi herättää huomiota ja toimia keskustelunavaajana. Se antaa mahdollisuuden jakaa omia kokemuksiaan ja tunteitaan muiden kanssa, mikä voi johtaa syvällisempiin keskusteluihin ja tuen saamiseen.

Voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut, joissa on itsetuntoa kohottava lause, lisäävät itseilmaisua
: Itsetunto korun käyttäminen, jossa on kannustava viesti, voi olla tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja arvoja. Se voi auttaa henkilöä tuntemaan olonsa mukavaksi omassa kehossaan ja edistää itseilmaisua.

Kaiken kaikkiaan itsetuntoa voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut voivat toimia voimavarana ja muistuttaa henkilöä omasta arvostaan, voimavaroistaan ja potentiaalistaan.

Voimaannuttavat itsetunto tsemppikorut voivat luoda positiivista mielentilaa ja auttaa henkilöä selviytymään vaikeuksista.

Sisäinen puhe ja itsensä kannustaminen vaihtelevat yksilöittäin, mutta monilla ihmisillä se voi olla sekoitus positiivisia ajatuksia ja myönteistä ajattelua. On tärkeää olla armollinen itselleen ja antaa itselleen lupa virheisiin sekä keskittyä omaan kasvuun ja kehitykseen.

Jos tiedät, että joku ystävistäsi tarvitsee vahvistusta tai käy läpi vaikeaa haastetta, voimaannuttavan tsemppikorun lahjoittaminen voi olla hieno tapa osoittaa välittämistä ja tukea. Voimaannuttavan tsemppikorun avulla hän voi muistaa ja kokea kannustuksen päivittäin.

Tässä esimerkki kannustavasta viestistä voimaannuttavista itsetunto tsemppikoruista:"Olet vahvempi kuin uskotkaan." Tämä viesti tsemppikorussa kannustaa ystävääsi luottamaan omiin voimavaroihinsa ja muistuttaa häntä siitä, että hänellä on sisäistä vahvuutta selviytyä vaikeuksista.

Valitse Korupajamme useista erilaisista voimaannuttavasta itsetunto tsemppikoruista viesti, joka sopii parhaiten ystävällesi ja tilaa itsetunto tsemppikoru, joka välittää tuon kannustavan viestin. Se voi olla merkityksellinen ja voimaa antava lahja ystävällesi, joka auttaa häntä pitämään lipun korkealla vaikeuksien keskellä.

Voimaannuttavat tekstikorut löydät täältä:

https://korupajamariansydan.fi...

Lahjakortti