Korupaja Marian sydän tilaukset myös puhelimitse 045 158 2631

Uusi Facebook ryhmä Rukoushelmet ja rukousnauhat (protestanttiset)

Korupaja Marian sydämen uusi yksityinen Facebook-ryhmä on nyt avoinna liittymiselle! Jos olet luterilainen tai vapaiden suuntien uskovainen ja kiinnostunut tutustumaan protestanttisiin rukousnauhoihin, olet tervetullut mukaan.

Ryhmässä voit tutustua ja syventyä protestanttisiin rukousnauhoihin sekä niiden käyttöön. Rukousnauhat voivat olla tehokas ja henkilökohtainen tapa keskittyä rukoukseen ja syventää omaa rukouselämääsi. Korupaja Marian sydämen valmistamat käsinsolmitut rukousnauhat voivat olla hieno lisä rukouselämääsi tai voivat toimia myös koruna, jonka voit kantaa mukana joka päivä.

Rukousnauhoissa voit nähdä erilaisia symboleita, jotka ovat tärkeitä protestanttisessa uskossa, kuten ristin tai krusifiksin, ankkurin, laivan tai sydämen. Voit käyttää näitä rukousnauhoja henkilökohtaisessa rukouselämässäsi, muistutuksena uskostasi, keskittymisen välineenä rukouksen aikana ja symbolina yhteydelle Jumalaan.

Tervetuloa liittymään ryhmään ja tutustumaan rukousnauhoihin, niiden merkitykseen ja käyttöön. Kutsu on nyt avoin kaikille kiinnostuneille, ja ryhmässä voit jakaa omia kokemuksiasi ja ajatuksiasi rukouksesta ja uskosta turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Tutustu valikoimaamme ja löydä rukousnauha, joka tukee hengellistä polkuasi ja rikastuttaa rukouselämääsi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan ryhmäämme!

Facebook-ryhmään pääsee suoraan täältä: https://www.facebook.com/group...


Lahjakortti