Yli 50e tilaukset postikuluitta

Enkelten ja lasten päivä 1.10.

Lasten merkitys kristinuskossa on erityisen tärkeä, ja se korostuu myös sunnuntaina 1.10.2023 vietettävässä Mikkelinpäivässä, jota pidetään kaikkien enkelten lisäksi lasten päivänä. Evankeliumeissa Jeesus nostaa lapsen esikuvaksi uskolle ja nöyryydelle, sanoen esimerkiksi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan" (Matt. 18:3).

Lasten viattomuus ja luottamus toimivat ihanteellisina vertauskuvina kristillisen uskon luonteelle. Tämä yhdistää enkelit ja lapset kauniilla tavalla Mikkelinpäivässä. Sekä enkelit että lapset muistuttavat kristittyjä pyrkimyksestä elää Jumalan tahdon mukaisesti, uskossa ja nöyryydessä.

Joten Mikkelinpäivä ei ole vain päivä, jolloin muistetaan enkelten roolia suojelijoina ja sanansaattajina, vaan se on myös päivä, jolloin lapset ja heidän esimerkkinsä uskosta tulevat korostetuiksi. Se muistuttaa kristittyjä siitä, että heidän tulisi pyrkiä lapsenkaltaiseen uskoon ja nöyryyteen sekä muistaa taivaallisten olentojen, enkelten, jatkuva suojelus ja ohjaus.

Korupaja Marian sydämän enkelikorut ovat muutakin kuin pelkkä koru; ne toimivat jatkuvana muistutuksena enkelten läsnäolosta ja suojeluksesta. Ne symboloivat myös uskon, toivon ja rakkauden arvoja. Korut voivat muistuttaa kantajaansa siitä, että hän ei ole yksin vaikeinakaan hetkinä, sillä sekä näkymättömät enkelit että lapsenomainen usko ja nöyryys ovat voimavaroja, jotka ovat aina saavutettavissa.

Enkelikoruihin pääset tästä:https://korupajamariansydan.fi...

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit