Tilaukset myös soittamalla 0451582631 ja sähköpostilla info@korupajamariansydan.fi

Tiedote seurakunnille ja kristillisille yhdistyksille sekä yrityksille

Arvoisat seurakunnat, kristilliset yhditykset ja yritykset,

Korupaja Marian Sydän haluaa ilmoittaa, että palvelemme mielellämme myös suurempia yhteisöjä, seurakuntia ja kristillisiä yrityksiä. Toimitamme isompia tilausmääriä ja räätälöimme korumme juuri toiveidenne mukaisesti. Etsimme myös seurakuntia, kristillisiä yhdistyksiä ja yrityksiä jälleenmyyjiksi. Olkaa silloin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@korupajamariansydan.fi, jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustukaa ainutlaatuiseen koruvalikoimaamme: Valmistamme voimaannuttavia ja merkityksellisiä koruja juuri teille. Kokoelmissamme on kauniita ja syvällisiä koruja, jotka symboloivat uskoa, toivoa ja rakkautta. Erityisen suosittuja ovat enkelinsiipi- ja enkelikorut, elämänpuut, ristit, ankkurit, sydämet sekä voimaannuttavat itsetunto tekstikorut. Myös ainutlaatuiset, käsinsolmitut protestanttiset rukousnauhamme ovat saaneet paljon kiitosta.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Korumme ovat EU-säädösten mukaisia eivätkä sisällä haitallisia määriä nikkeliä, kadmiumia, lyijyä tai elohopeaa. Testaamme kaikki materiaalimme apteekin nikkelitestein varmistaaksemme korujemme turvallisuuden.

Kannustamme teitä seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa ja pitämään silmällä uusia tuotteitamme sekä tarjouksiamme.

Lämmin kiitos, kun valitsette Korupaja Marian Sydämen tuotteet. Toivomme, että korumme tuovat lisää merkityksellisyyttä ja voimaannutusta elämäänne.

Tervetuloa mukaan usko-toivo-rakkaus korujen maailmaan.

Lämpimin terveisin,

Terhi

Korupaja Marian Sydän


Lahjakortti