Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Tukea elämän moniin haasteisiin protestanttisen rukousnauhan avulla

Korupaja Marian Sydämen rukousnauhat ovat paljon enemmän kuin pelkkiä koruja; ne ovat syventymisen ja keskittymisen apuvälineitä rukoukseen ja hengelliseen elämään. Kädessä pidettävissä rukousnauhoissa on 33 helmeä - se vuosien määrä, jonka Jeesus eli ollessaan maan päällä. Elämässämme kohtaamme monenlaisia haasteita, ja nämä kädessä pidettävät rukousnauhat tarjoavat mahdollisuuden rukoilla erilaisten asioiden puolesta rukousnauhan jokaisen 33 helmen kohdalla.

Jumalan kuulee rukouksemme aina

On tärkeää muistaa, että Jumala kuulee rukouksemme aina, olipa meillä rukousnauhaa tai ei. Rukousnauhat eivät paranna tai muuta Jumalan vastauksia rukouksiin, vaan ne auttavat meitä keskittymään ja syventymään rukoukseen, ja siten luomaan rauhaisamman läsnäolon ja henkisen yhteyden Jumalaan. Rukousnauha myös muistuttaa pelkällä olemassaolollaan rukouksesta ja auttaa rauhoittumaan suvantopaikkaan elämän hektisyyden keskellä; laita ne seinälle roikkumaan, Raamatun tai yöpöydän päälle muistutukseksi.

Soveltuvat erilaisille kristityille

Korupaja Marian Sydämen rukousnauhat on suunniteltu palvelemaan erilaisten protestanttisten kristittyjen tarpeita, kuten luterilaiset, vapaakirkolliset, baptistit, helluntailaiset ja anglikaanit. Riippumatta uskonnollisesta taustastasi, nämä rukousnauhat voivat auttaa syventämään rukouselämääsi ja kohtaamaan erilaisia elämän haasteita eri tavalla kuin ennen.

Monipuoliset käyttötarkoitukset

Rukousnauhoilla on monia käyttötarkoituksia. Ne voivat tarjota tukea heille, jotka kamppailevat syömishäiriön, päihteiden ja huumeiden, shoppailuongelman, uhkapelaamisen tai seksiriippuvuuden kanssa. Ne voivat myös olla apuna vakavien sairauksien, yksinäisyyden, surun, hylkäämisen, työuupumuksen ja koulu- tai työpaikkakiusaamisen keskellä, tarjoten erilaisen mahdollisuuden rukoilla ja löytää voimaa elämän haasteiden keskellä. Esimerkiksi äidit ovat kertoneet miten koulussa kiusattu lapsi on saanut rauhaisamman unen kun hän on pitänyt rukoushelmiä kädessään ja laittanut ne tyynyn alle muistuttamaan Jumalan lohduttavasta rakkaudesta.

Valitse oma tyylisi

Korupaja Marian Sydämen kädessä pidettäviä rukousnauhoja on saatavilla monissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Riippumatta uskonnollisesta taustastasi, nämä rukousnauhat voivat auttaa sinua syventämään rukoustasi ja tuomaan rauhaa päivittäiseen elämääsi.

Jos kaipaat syvempää ja merkityksellisempää hengellistä elämää sekä apuvälineitä rukoukseen, harkitse Korupaja Marian Sydämen rukousnauhan hankkimista. Ne tarjoavat konkreettisen tavan keskittyä ja tuovat rauhaa päivääsi. Lisätietoja ja rukousnauhojen saatavuus löytyvät täältä https://korupajamariansydan.fi...

Osta omasi ja lahjaksi rakkaille ihmisille, jotka kaipaavat syvempää henkistä yhteyttä ja rauhaa elämässään.

KÄDESSÄ PIDETTÄVIEN RUKOUSHELMIEN RAKENTEESEEN JA MERKITYKSEEN PÄÄSET TÄÄLTÄ: https://korupajamariansydan.fi...

ERILAISIA TAPOJA RUKOILLA KÄDESSÄ PIDETTÄVÄN RUKOUSNAUHAN AVULLA: https://korupajamariansydan.fi...

Kädessä pidettävän rukousnauhan 33 helmirukousta:

- lapsen koulukiusaus https://korupajamariansydan.fi...
uupumus (omaishoitajan uupumus, työuupumus jne)
https://korupajamariansydan.fi...
- riippuvuudet (lohtusyöminen, tupakointi, päihteet, pelaaminen, shoppailu, seksi jne)
https://korupajamariansydan.fi...
- suru (läheisen tai lemmikin menetys, työpaikkakiusaus jne)
https://korupajamariansydan.fi...
- sairaus (mihin tahansa fyysiseen tai psyykkiseen huonoon oloon ja tautiin)
https://korupajamariansydan.fi...
- parantumaton sairaus (vakavasti sairaana, palliatiivisessa hoidossa ollessasi)
https://korupajamariansydan.fi...
- yksinäisyys (tulossa)

RUKOUSNAUHA INFOON (=koko tietopaketti) PÄÄSET TÄÄLTÄ: https://korupajamariansydan.fi...

#luterilainen rukousnauha
#lönnebon rukoushelmet
#rukoushelmet rukoukset
#rukoushelmet ohje
#miten rukousnauhaa käytetään
#rukousnauhat 
#rukouskorut
#rukoushelmet
#protestanttinen rukousnauha
#käsinsolmittu rukousnauha

Lahjakortti