Korupajan 3-vuotissynttäreiden kunniaksi 11.-17.12. tehtyihin tilauksiin lisätään yllätys - yksi näistä yllätyksistä on 100e korulahjakortti. 

Vainajien muistopäivä vai Halloween?

Vainajien muistopäivä vai Halloween?

Pyhäinpäivä ja Halloween ovat kaksi erilaista juhlaa, jotka liittyvät kuolleiden muistamiseen, mutta ne eroavat toisistaan monin tavoin:

 1. Perinne ja alkuperä:
  • Pyhäinpäivä: Pyhäinpäivä on kristillinen juhla, joka on omistettu pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistamiselle. Se liittyy katoliseen ja luterilaiseen kirkkoon.
  • Halloween: Halloween on perinteinen juhla, joka juontaa juurensa muinaisiin kelttien juhliin, erityisesti Samhainiin. Nykyään se on enemmän kaupallinen ja viihteellinen juhla, joka liittyy usein kauhuteemaisiin pukeutumisiin ja makeisten keräämiseen.
 2. Aika ja päivämäärä:
  • Pyhäinpäivä: Pyhäinpäivä vietetään 1. marraskuuta tai sitä seuraavana sunnuntaina. Suomessa se on siis 1. marraskuuta.
  • Halloween: Halloweenia juhlitaan 31. lokakuuta, edeltävänä iltana ennen Pyhäinpäivää.
 3. Luonne:
  • Pyhäinpäivä: Pyhäinpäivä on vakava juhla, joka keskittyy muistelemaan edesmenneitä rakkaita ja pyhimyksiä. Ihmiset vierailevat hautausmailla sytyttämässä kynttilöitä ja kunnioittamassa vainajia.
  • Halloween: Halloween on enemmän leikkisä ja viihdyttävä juhla, joka liittyy usein pukeutumisiin, naamioihin ja makeisten jakamiseen. Se sisältää kauhuaiheisia teemoja ja kummitustarinoita.

Vaikka nämä juhlat eroavat toisistaan, niitä vietetään monissa maissa rinnakkain, ja ihmiset voivat osallistua kumpaankin tai valita, kumman juhlan haluavat ottaa omakseen.

Vainajien muistopäivä vai Halloween? Kumpaa sinä vietät?

**********************************************************************************************

Korupaja Marian sydämen muistokorut ja surukorut

Voit kunnioittaa menneiden läheistesi muistoa erityisesti suunnitelluilla muistokoruilla. Vainajien muistopäivä on päivä, jolloin voimme muistella ja juhlistaa niitä, jotka ovat poistuneet elämästämme. Muistokorut ovat yksi tapa tehdä tämä muistoja kantavalla ja henkilökohtaisella tavalla. Suosittuja muistokoruja ovat esimerkiksi surusydänkorut, ristiriipukset ja helmirannekorut.

Hautakivikorut

Perinteisten kukkien ja kynttilöiden lisäksi hautapaikan voi koristella myös uniikilla hautakivikorulla. Osa näistä koruista on syntynyt asiakkaidemme toiveesta saada jotain erityistä haudalle. Voit ripustaa hautakivikorun kukka-asetelman yhteyteen, hautakiven päälle tai muihin soveltuvien esineiden yhteyteen.

Muistokorut voivat auttaa säilyttämään rakkaiden muiston elävänä. Voit valita korun, joka heijastaa edesmenneen henkilön luonnetta ja kiinnostuksen kohteita. Joissain koruissa voit lisätä edesmenneen henkilön nimen, jolloin korusta tulee henkilökohtaisempi ja merkityksellisempi. Muistokorut ovat kaunis tapa juhlistaa Vainajien muistopäivää ja pitää muistot läheisistäsi lähellä sydäntäsi.

MUISTOKORUIHIN PÄÄSET TÄSTÄ: https://korupajamariansydan.fi...


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit