Korupajan 3-vuotissynttäreiden kunniaksi 11.-17.12. tehtyihin tilauksiin lisätään yllätys - yksi näistä yllätyksistä on 100e korulahjakortti. 

Muistokorut: rakkaus, muistot ja merkitys jouluna

Jouluaatto ja joulupäivä ovat päiviä, jolloin muistelemme rakkaitamme, jotka ovat poistuneet elämästämme. Se on hetki, jolloin sydämemme täyttyy kaipauksesta, mutta myös rakkaudesta ja kiitollisuudesta niitä hetkiä kohtaan, jotka vietimme yhdessä. Muistot ovat aarteita, jotka säilyvät ikuisesti, ja on tärkeää pitää ne elävinä.

Surukoruja ja muistokoruja on pitkään käytetty tavoitteenaan tuoda lohtua ja voimaa surun keskellä. Ne ovat symbolisia muistoesineitä, jotka voivat auttaa meitä pitämään kiinni menneistä hetkistä ja läheisten muistoista. Muistokoru voi olla kaunis tapa kantaa rakkaasi läsnäoloa mukanasi päivittäin. Se voi olla pieni muistutus heidän merkityksestään elämässäsi ja siitä, kuinka he ovat vaikuttaneet sinuun.

Meidän valikoimastamme löydät laadukkaita ja kauniita surukoruja ja muistokoruja, jotka on suunniteltu kunnioittamaan ja ikuistamaan rakkaittesi muistoja. Jokainen koru on huolella valittu, ja niillä on oma tarinansa kerrottavanaan. Olipa se sitten siipikoru, risti tai sydän, voit valita sen, mikä tuntuu sinulle kaikkein merkityksellisimmältä.

Muistokorujen avulla voit pitää yllä yhteyttä menneeseen ja samalla kantaa mukanasi rakkaittesi muistoa tulevaisuudessa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja valitse muistokoru, joka tuntuu sydämessäsi oikealta. Tänä jouluna 2023 muista rakastettujasi ja kanna heidän läsnäoloaan aina sydämessäsi.

Muisto- ja surukorut löytyvät täältä: 

https://korupajamariansydan.fi...

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit