Korupajan 3-vuotissynttäreiden kunniaksi 11.-17.12. tehtyihin tilauksiin lisätään yllätys - yksi näistä yllätyksistä on 100e korulahjakortti. 

Lähetysten toimitustavat POSTITSE 1.11.2023 alkaen

Tärkeää tietoa korulähetysten toimitustavoista postitse alkaen 1. marraskuuta 2023

Arvoisat asiakkaamme,

Haluamme jakaa kanssanne tärkeää tietoa tulevien korulähetystemme toimitustavoista postin kautta. Korupajamme on kohdannut tänä syksynä vakavia viivästyksiä postin kautta lähetettyjen korulähetysten toimituksissa, joiden vuoksi joitakin tilauksia on kulkenut poikkeuksellisen pitkään matkalla asiakkaillemme, joillekin peräti 4 viikkoa tai yli. Tämä ei ole ollut vain ärsyttävää, vaan myös huolestuttavaa, koska olemme sitoutuneet toimittamaan tuotteemme teille ajoissa ja ehjinä. Olemme joutuneet selittelemään paljon postin toimintaa, ja olemme pahoillamme näistä epämiellyttävistä tilanteista, joita olette joutuneet kohtaamaan.

Syyksi postin hitaaseen jakeluun posti on ilmoittanut, että he ovat liittäneet noin miljoona taloutta uusimman lajitteluteknologian piiriin viimeisen vuoden aikana. Tämä laajentuminen on aiheuttanut erilaisia viiveitä osaan lähetyksistä. Posti on kuitenkin ryhtynyt toimenpiteisiin tilanteen normalisoimiseksi. He ovat tunnistaneet ongelman, tehneet korjauksia ja ottaneet manuaalisen lajittelutyön käyttöön tarvittaessa. Nämä toimenpiteet on suunniteltu varmistamaan, että lähetykset saapuvat perille mahdollisimman nopeasti.

Koska postin luotettavuudessa on esiintynyt merkittäviä haasteita, ja haluamme kertoa teille toimenpiteistä, joita olemme ryhtyneet toteuttamaan tilanteen korjaamiseksi.

Aloitamme käyttämään ainoastaan seurantakoodillista postin kuljetusta, joka on nopeampi, varmempi ja helpommin seurattava tapa lähettää ja vastaanottaa postia. Seurantakoodillinen postitus mahdollistaa sen, että postilähetys kannetaan perille 2-3 vuorokauden kuluessa. Voitte seurata lähetyksenne kulkua reaaliaikaisesti Postin verkkosivuilla osoitteessa www.posti.fi. Tämä tarjoaa teille lisäturvaa ja mahdollisuuden tietää, missä lähetys milloinkin sijaitsee. Uskomme, että tämä on huomattavasti varmempi ja nopeampi tapa lähettää postia verrattuna perinteiseen lähettämiseen ilman seurantakoodia.

Olemme tietoisia siitä, että aiemmat haasteet ovat saattaneet aiheuttaa pettymyksiä, ja haluamme varmistaa, että toimituspalvelumme vastaa korkeita odotuksianne. Uuden seurantakoodillisen postipalvelun myötä pyrimme tarjoamaan entistä parempaa laatua ja tehokkuutta.

Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja toivotamme teille mukavia korupostin vastaanottohetkiä tulevaisuudessa. Mikäli teillä on kysymyksiä tai kaipaatte lisätietoa, älkää epäröikö ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Seuraamme postin toiminnan tilannetta tiiviisti ja olemme valmiita vastaamaan kysymyksiinne.

Kiitämme kärsivällisyydestänne ja luottamuksestanne. Tavoitteenamme on palvella teitä parhaamme mukaan ja varmistaa, että postin kuljetukset sujuvat jatkossa ongelmitta.

Ystävällisin terveisin,

Terhi korupajalta

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit