Korupaja Marian sydän tilaukset myös puhelimitse 045 158 2631

Ystävänpäivä 14.2.2024

Rakkaat asiakkaat, 

Ystävänpäivän perinne juontaa juurensa antiikin Roomasta, jossa helmikuun loppupuolella vietettiin Lupercalia-nimistä juhlaa. Tämä oli vilkas ja iloinen festivaali, joka sisälsi rituaaleja ja juhlia, joiden tarkoituksena oli kunnioittaa hedelmällisyyttä ja suojella yhteisöä pahoilta voimilta. Keskiajalla alkoi vakiintua ajatus, että 14. helmikuuta oli erityinen päivä, jolloin ihmiset ilmaisivat rakkauttaan ja kiintymystään toisiaan kohtaan.

Ystävänpäivän juhliminen on kasvanut vuosien varrella monipuoliseksi perinteeksi, joka yhdistää ystävät, perheet ja rakastavaiset. Se ei ole vain romanttisten suhteiden juhla, vaan myös tilaisuus arvostaa ystävyyksiä ja ihmisiä, jotka tuovat iloa ja merkitystä elämään.

Ystävät ovat korvaamaton voimavara elämässämme. He ovat tukipilareita, ilon jakajia ja kuuntelijoita vaikeina hetkinä. Ystävän merkitys ulottuu pitkälle, tarjoten emotionaalista tukea, ymmärrystä ja yhteyttä. Yhdessä vietetyt hetket luovat muistoja, jotka kantavat läpi elämän eri vaiheiden.

Verkkokaupassamme on nyt laaja valikoima upeita käsintehtyjä ystävänpäiväkortteja ja kauniita koruja, jotka sopivat täydellisesti tähän erityiseen tilaisuuteen. Anna tunteiden puhua ja lähetä ystävällesi tai rakkaallesi jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä.

Yllätä heidät käsityönä valmistetuilla hengellisillä korteilla, jotka sisältävät rohkaisevia viestejä, tai valitse kauniista koruvalikoimastamme jotain, mikä symboloi ystävyyttä ja rakkautta. Voimme jopa toimittaa lahjan suoraan vastaanottajalle, tehdäksesi yllätyksestä entistäkin erityisemmän.

Kun muistat ystävääsi ystävänpäivänä, jaat enemmän kuin vain lahjan – jaat rakkautta, kiitollisuutta ja välittämistä. Juhlapäivä on mahdollisuus ilmaista tunteita avoimesti ja tehdä päivästä erityinen niille, jotka ovat meille rakkaita.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään täydellinen lahja, joka kertoo ystävällesi, kuinka arvokas hän sinulle on.

Ystävänpäivä valikoimaan pääset täältä: https://korupajamariansydan.fi...

Sydämellisin terveisin, Terhi korupajalta

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit