Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Äidille itse suunnittelemasi koru meiltä

Unelmien koru äidillesi - Luo uniikki lahja rakkaudella

Lähestyvä äitienpäivä 12.5. on tilaisuus juhlistaa äitien rakkautta, uhrautumista ja merkitystä elämässämme. Raamattu kertoo äideistä monin eri tavoin, korostaen heidän viisauttaan, arvokkuuttaan ja huolenpitoaan perheestään.

Tässä hetkessä voit astua askeleen lähemmäs äitiäsi ja luoda hänelle jotain erityistä ja ainutlaatuista. Korupaja Marian Sydämen valikoimasta löydät laadukkaita ja kauniita koruja, jotka yhdistävät symboliikkaa ja tyylikkyyttä.

Voit myös kohdata äitisi persoonallisuuden ja luoda hänelle räätälöidyn korun, joka kertoo tarinan hänen ainutlaatuisuudestaan ja rakkautta täynnä olevasta sydämestään. Halusipa äitisi klassista, minimalistista vai romanttista tyyliä, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen makuun.

Anna rakkaudellasi siivet ja suunnittele äidillesi koru, joka heijastaa hänen ainutlaatuista kauneuttaan ja rakkauttaan. Voit valita helmistä ja riipuksista hänen mieltymystensä mukaan tai astua rohkeasti uuteen kustomoitavien korujen maailmaan ja luoda korun alusta alkaen hänen makunsa mukaan.

Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja löydä se täydellinen lahja, joka koskettaa äitisi sydäntä syvältä. Älä anna tämän hetken lipua ohi - anna äidillesi lahja, joka muistetaan ikuisesti.

Rakkaudella
Terhi, Korupajan sydän

KUSTOMOITAVIIN KORUIHIMME PÄÄSET TÄÄLTÄ: https://korupajamariansydan.fi...

Lahjakortti