Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Helluntaina rukoillaan yhdessä

Helluntai on juhla, jolloin kristityt ympäri maailmaa kokoontuvat muistelemaan Pyhän Hengen vuodatusta ja sen voimaa apostolien elämässä. Raamatun mukaan helluntaipäivänä, seitsemän viikkoa pääsiäisen jälkeen, opetuslapset olivat yhdessä rukouksessa Jerusalemissa, kun äkkiä kuului voimakas tuulenpuuska ja tulenliekit laskeutuivat jokaisen heistä päälle. He täyttyivät Pyhällä Hengellä ja alkoivat puhua eri kielillä, niin että kaikki kansat ymmärsivät heitä omalla kielellään. Tämä oli Pyhän Hengen lahja heille, joka antoi voiman ja rohkeuden julistaa Jumalan suuria tekoja.

Raamatun jakeessa Apostolien tekojen 2:4 kerrotaan: "Kaikki he täyttyivät Pyhästä Hengestä ja alkoivat puhua muilla kielillä sen mukaan kuin Henki heille puhui."

Pyhän Hengen lahjat ovat moninaiset, kuten mainitaan Raamatussa 1. Korinttilaiskirjeessä 12:4-11. Näissä jakeissa mainitaan viisauden, tiedon, uskon, terveyden, ihmetekojen, profetoimisen, kielillä puhumisen ja niiden tulkinnan lahjat. Nämä lahjat ovat Jumalan armon ilmauksia, jotka annetaan uskoville heidän palvelutyönsä tueksi ja seurakunnan rakentamiseksi.

Tänä helluntaina haluamme kutsua sinut kohtaamaan Jumalan läsnäolon rukouksen kautta. Siksi esittelemme ainutlaatuisen Luterilaisen ruusu-sinetti rukousnauhan, jonka jokainen helmi on käsinsolmittu, symboloiden rukouksen sitoutumista ja yhteyttä Jumalaan.

Kivihelmi, ensimmäisenä rukousnauhassa, kutsuu keskittymään Jumalan lupauksiin ja voimaan. Muut puuhelmet heijastavat luonnon kauneutta ja elämän kiertokulkua.

Rukousnauhan keskipisteessä loistaa puinen Lutherin ruusu-sinettiristi, symboli uskolle ja luterilaiselle perinteelle. Se kutsuu juhlimaan Pyhän Hengen voimaa ja läsnäoloa elämässä.

Rukousnauha on enemmän kuin vain kaunis esine. Se on työkalu syventymiseen rukouselämään ja Jumalan kohtaamiseen. Olkoon se lahja, joka muistuttaa ystävääsi tai perheenjäsentäsi Jumalan rakkaudesta ja läsnäolosta heidän elämässään.

Tänä helluntaina, anna lahjaksi Luterilainen ruusu-sinetti rukousnauha, ja juhlista Pyhän Hengen voimaa ja läsnäoloa ympärilläsi. Jokainen rukoushetki on tilaisuus kohdata Jumala ja avata sydämemme Hänen läsnäololleen.

Pääset Ruusu-sinetti rukousnauhaan suoraan tästä: https://korupajamariansydan.fi...

Kaikkiin protestanttisiin rukousnauhoihimme pääset tästä: https://korupajamariansydan.fi...

Lahjakortti