Voit myös soittaa tilauksesi 045 158 2631 - yli 50e tilaukset ilman postikuluja

Poikien ja tyttöjen omat toiveet rippilahjaksi

Rippijuhla on erityinen hetki nuorelle, joka astuu uskonsa tielle. Korupaja Marian sydän tarjoaa ainutlaatuisia ja merkityksellisiä rippilahjoja, jotka ovat sekä tytöille että pojille unohtumattomia muistoja tästä tärkeästä elämänvaiheesta.

Tytöille suunnattujen rippilahjojen valikoima Korupaja Marian sydämessä kattaa monipuoliset vaihtoehdot. Suosittuja lahjoja ovat kauniit Swarovskin kristalliset sydänkorusetit, jotka symboloivat rakkautta ja läheisyyttä. Lisäksi pienet teräsristikorut ovat ihastuttaneet tyttöjä vuodesta toiseen. Näiden lisäksi enkelin siipein alla suojassa nilkkakorut ja elämänpuukorut ovat suosittuja vaihtoehtoja, jotka edustavat enkelin suojelusta, kasvua, voimaa ja elämän kiertoa.

Poikien rippilahjatoiveet keskittyvät usein maskuliinisiin ja voimakkaisiin koruihin. Korupaja Marian sydän tarjoaa laajan valikoiman mustia rippiristejä, jotka symboloivat uskoa ja rohkeutta. Miekkaristi kaulakorut ovat myös suosittuja poikien keskuudessa, edustaen vahvuutta ja uskoa. Teräsristirannekorut ovat lisäksi tyylikkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti nuorelle miehelle.

Miksi valita Korupaja Marian sydän?

Korupaja Marian sydän erottuu muista rippilahjojen tarjoajista laadukkaan käsityön ja ainutlaatuisen muotoilun kautta. Jokainen koru on huolella suunniteltu ja valmistettu, ja ne pakataan kauniiseen lahjapussiin, mikä tekee niistä arvokkaita ja huomiota herättäviä lahjoja. Lisäksi Korupaja Marian sydän tarjoaa käsityönä tehdyt konfirmaatiokortit, jotka täydentävät täydellisesti lahjaa ja antavat sille viimeistellyn ilmeen.

Löydä oikea konfirmaatiolahja Korupaja Marian sydämestä: Tule tutustumaan Korupaja Marian sydämen laajaan valikoimaan ja löydä täydellinen rippilahja, joka jää ikuisesti muistoksi ripille päässeelle, olipa hän sitten tyttö tai poika. Autamme sinua mielellään löytämään juuri sen oikean korun, joka välittää rakkautta ja rohkaisua ripille päässeen nuoren elämään.

Tyttöjen rippilahja korutoiveet:

Poikien rippilahja korutoiveet:

Lahjakortti